Тодоров СПА Център


Тодоров спа комплекс е разположен в с. Красновски бани, община Хисаря – на по-малко от час път от Пловдив. Районът е известен с лековитата си гореща минерална вода, с доказани качества при лечението на голям брой заболявания, особено на ставите, костите и кожата. Няколко работещи към момента хотели в съседни селища /като Старосел/ използват лековитата вода, като влагат немалко средства за разрешителни и изграждане на водопроводи.

Тодоров спа комплекс разполага с минерален извор на територията си, като водата е с температура над 60 градуса. Намира се и в непосредствена близост до основния минерален водоизточник на с. Красновски бани, което от една страна значително намалява разходите за пренос на вода, и от друга – гарантира високата й температура /тъй като няма да изстива при преноса/

Проектът предвижда построяването на 4* хотел и вили.

Хотелът е на 4 етажа, разполага със 77 стаи, част от които пригодени за хора в неравностойно положение и 18 апартамента.

Предвидено е изграждане на лоби бар, 2 ресторанта, 2 конферентни зали, зала за билярд, детски кът, фитнес център, спа център с вътрешен басейн, център за лечебни процедури, сауна, съблекални, фризьорски салон, магазини, външен басейн с воден бар, градина с изкуствено езеро и бар-барбекю.

Вилите са 4 различни типа – едно- и двуетажни, с две и три спални, подходящи за семейства; с общ капацитет 76 легла

Галерии